Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
Email:
Email:
         Email:


Mistä Naturpenis-ohjelma koostuu?

Naturpenis on täydellinen harjoitusohjelma, johon on valittu uusimmat ja tehokkaimmat olemassaolevat tekniikat peniksen luonnolliseen suurentamiseen. Jotta voisit suorittaa harjoitukset mahdollisimman oikeaoppisesti, tarjoaa Naturpenis käyttöösi useita kuvia ja ammattitaitoisia videoita, joissa selitetään yksityiskohtaisesti ja yksinkertaisten ohjeiden avulla kaikki ohjelman sisältämät harjoitukset.

Kun liityt ohjelmamme jäseneksi saat rajoittamattoman pääsyn kaikkiin ohjelmamme harjoituksia koskeviin tietoihin, tekniikoihin ja neuvoihin niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Toimiiko Naturpenis-ohjelma todella?

Ei epäilystäkään. Sadat asiakkaamme ympäri maailmaa ovat jo voineet hyötyä harjoitustemme avulla saavutetuista uskomattomista tuloksista. Et ainoastaan kasvata peniksesi kokoa, vaan parannat myös muita tärkeitä ominaisuuksia kuten ejakulaation voimakkuutta, erektion pituutta ja intensiivisyyttä sekä verenkiertoa. Tulokset ovat nopeita (huomaat muutokset jo muutamassa viikossa), pysyviä ja niillä ei ole mitään terveydellisiä sivuvaikutuksia.


Millaisia tuloksia voin saavuttaa?

Naturpenis-ohjelmamme avulla et ainoastaan saavuta useaa senttimetriä pidempää ja paksumpaa penistä, vaan myös muita etuja, kuten esim. paremman verenkierron, voimakkaamman ja pidemmän erektion ja tuloksena tästä kaikesta -lisääntyneen seksuaalisen nautinnon.Saamme päivittäin palauttetta asiakkailtamme, jotka kertovat ohjelmamme aloittamisen myötä saavutetuista huomattavista muutoksista.

Naturpenis-ohjelmamme avulla et ainoastaan saavuta useaa senttimetriä pidempää ja paksumpaa penistä, vaan myös muita etuja, kuten esim. paremman verenkierron, voimakkaamman ja pidemmän erektion ja tuloksena tästä kaikesta -lisääntyneen seksuaalisen nautinnon. Myös peniksen tuntoherkkyys lisääntyy, ja voit kontrolloida paremmin ejakulaatiota. Alat huomata muutoksia jo muutaman harjoitusviikon jälkeen.

Ovatko kaikki ohjelman harjoitukset turvallisia?

Ovat. Harjoitustemme säännöllinen suorittaminen on täysin terveydelle vaaratonta. Ei pidä unohtaa, että  Naturpenis on arvostettujen urologien ja alan lääketieteen ammattilaisten suosittelema. Myös he ovat voineet todeta ohjelmamme tehokkuuden ja turvallisuuden. Jos harjoitukset suoritetaan oikein, ovat ne sekä tehokkaita että luotettavia. Lisäksi voit itse omilla käsilläsi valvoa harjoitusten tehoa ja kudoksiin kohdistuvaa painetta, ohjelmassa saavuttamasi vaatismustason mukaisesti.


Kuinka monesta harjoituksesta ohjelma koostuu?

35 innovatiivista harjoitustaLuonnollinen peniksen suurennusohjelma Naturpenis on ainoa lajissaan, joka tarjoaa 35 innovatiivista harjoitusta kuvineen sekä ammattitaitoiset videot, joissa neuvotaan yksityiskohtaisesti ja yksinkertaisin ohjein kaikki ohjelman sisältämät harjoitukset. Näin olet selvillä kaikissa harjoitusohjelman vaiheissa tekniikoiden oikeaoppisesta suorittamisesta. Lisäksi tutkimusryhmämme jatkaa lakkaamatta työtään uusien harjoitusten kehittämiseksi palvelumme laajentamiseksi ja parantamiseksi.


Onko harjoitusten suorittaminen vaikeaa?

Ei. Kaikki ohjelmamme sisältämät tekniikat ovat yksinkertaisia ja mukavia suorittaa, eivätkä ne myöskään ole kivuliaita. Tutkimusryhmämme jatkaa lakkaamatta työtään uusia harjoituksia kehittäen ja vanhoja uudistaen palvelumme laajentamiseksi ja parantamiseksi. Jokaista harjoitusta seuraa selittävä video, joka helpottaa sen oikeaoppista suorittamista.Kuinka kauan harjoitusohjelmaa tulee seurata?

Asiantuntijamme suosittelevat ohjelmamme seuraamista vähintään kuuden kuuden kuukauden ajan. Ensimmäiset tulokset näkyvät jo muutaman viikon jälkeen, eikä edistystä kannata jarruttaa (mitä pidempään seuraat ohjelmaa, sitä paremmat tulokset saavutat).


Onko jäsenille olemassa apua ohjelman seuraamisen aikana?

Onko jäsenille olemassa apua ohjelman seuraamisen aikana?Kyllä. Me Naturpenis-ohjelmassa tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja tämän vuoksi tarjoamme asiakaspalvelua 24 h vuorokaudessa online, joka päivä. Ratkaisemme mielellämme kaikki pulmatilanteet ja vastaamme kaikkiin ohjelman seuraamisen aikana herääviin kysymyksiin.Tavallisesti tuloksia alkaa näkyä jo ensimmäisten viikkojen jälkeen- huomaat muutoksia niin pituudessa kuin paksuudessakin- ja mitä säännöllisemmin suoritat harjoitusrutiinit sitä paremmat tulokset saavutat. On hyvä ottaa myös huomioon yksilölliset tekijät, kuten elämäntavat, geenit ja ruokailutottumukset, jotka voivat lievästi vaikuttaa saavutettaviin tuloksiin eri yksilöiden välillä. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että  ohjelman seuraamisen lopetettuasi, on sinulla suurempi, pidempi ja paksumpi penis.


Voinko käyttää muita tuotteita päivittäisten harjoitusrutiinien yhteydessä?

Kyllä. Itseasiassa monet jäsenistämme ovat käyttäneet muita tuotteita, kuten voiteita ja tabletteja, harjoitusohjelmamme seuraamisen aikana. Voimme kuitenkin todeta, että Naturpenis-ohjelman avulla saavutettuja tuloksia ei saavuteta millään muilla metodeilla. Jäseneksi liittyessäsi annamme sinulle kuitenkin tietoa kaikista tällä hetkellä markkinoilla löytyvistä tarkoitukseen sopivista tuotteista, jotta osaisit valita luotettavimman, mikäli päätät kokeilla niitä.


Kuinka kauan tilauksen toimittaminen kestää?

Koska emme lähetä mitään kotiisi, saat VÄLITTÖMÄN PÄÄSYN kaikkeen internet-sivuillamme olevaan tietoon liittyessäsi ainutlaatuisen ohjelmamme jäseneksi. Maksun suoritettuasi saat sähköpostin kautta käyttäjätunnukset ja voit aloittaa heti ohjelman seuraamisen. Pääset käsiksi kaikkeen sivuston sisältämään tietoon miltä tahansa tietokoneelta.


Voinko harjoitella taulukossa annettuja suosituksia enemmän?

Kyllä, mutta maltilla. Suosittelemme, että noudatat ohjeitamme, mutta voit toki lisätä harjoitusten kestoa ja tehoa niin kauan kun se on kivutonta ja helppoa. On kuitenkin tärkeää, ettet muuttele ohjelmassamme annettuja lämmittelyrutiineja, ja että muistat pitää kaikki ohjelmamme määrämät lepopäivät.


Tehoavatko harjoitukset kaikenikäisiin miehiin?

SUOSITELTU IKÄRAJA: +18

Kyllä. Jäsentemme joukossa on kaiken ikäisiä ja kuntoisia miehiä, jotka ovat olleet hyvin tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Emme kuitenkaan suosittele ohjelmaamme alle 18-vuotiaille tai joistakin peniksen vaivoista tai kivuista kärsiville henkilöille.


Liittyykö harjoituksiin joitakin terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia?

Ei. Naturpenis-ohjelmaan kuuluvat harjoitukset ja tekniikat ovat 100% luonnonmukaisia ja turvallisia jonka vuoksi ne myös ovat peniksen terveydelle suotuisia. Ohjelman käyttöön ei liity mitään terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia, kun noudatat ohjelmassa annettuja ohjeita vaihe vaiheelta oikealla tavalla.


Voinko harrastaa seksiä heti harjoitusten suorittamisen jälkeen?

Voinko harrastaa seksiä heti harjoitusten suorittamisen jälkeen?
Suosittelemme kahden tunnin lepoa harjoitusten jälkeen, jolloin peniksesi saa tarvittavan palautumisajan ja riski vahingoittumiseen vähenee. Levolla varmistetaan  myös peniksen normaali toimivuus yhdynnän aikana.


Voinko seurata ohjelmaa jos penikseni on hyvin pieni?

Tottakai. Naturpenis-ohjelma on kehitelty kaiken kokoisia peniksiä varten ja sen tehokkuus ei riipu millään tavalla peniksen koosta. Mitä pienikokoisempi penis sinulla on, sitä huomattavampia ovat saavuttamasi muutokset.


Onko elämäntavoillani vaikutusta saavutettaviin tuloksiin?

Onko peniksen koolla todella merkitystä?
Elämäntavat vaikuttavat kaikkiin elämän osa-alueisiin. On ilmiselvää, että terveet elämäntavat ja tasapainoinen elämä ovat terveydelle suotuisampia. Epäsäännöllisten elämäntapojen ei kuitenkaan välttämättä tarvitse vaikuttaa negatiivisesti ohjelmassa saavutettaviin tuloksiin, muotta suosittelemme tietysi mahdollisimman terveellisten elämäntapojen noudattamista.


Onko lämmittely tarpeellista ennen harjoitusten suorittamista?

Kyllä. Lämmittely on oleellinen osa ohjelmaa ja sen tulee aina kuulua osana harjoituksiisi. Se optimoi harjoitusten tehokkuuden ja parantaa peniksen verenkiertoa sekä ehkäisee loukkaantumista. Harjoitukset on myös hyvä päättää 2-3 minuutin lämmittelyyn.


Kuinka on mahdollista, että tulokset ovat pysyviä?

Tämä on mahdollista, sillä kun siittimen paisuvaiskudosten seinämät korjautuvat – tämä prosessi tapahtuu levon aikana- ne vahvistuvat, niiden koko ja kyky varastoida verta kasvaa ja niiden solut moninkertaistuvat. Tämä näkyy suoraan erektiokudoksen pidentymisenä. Kun peniksesi on saavuttanut tietyn kudosten laajentumisen, on muutos pysyvä. Samalla tavalla kuin muutkin kehon kudokset, se voi kehittyä ja suurentua menettämättä saavutettuja muutoksia harjotusohjelman lopettamisen jälkeen.


Onko peniksen koolla todella merkitystä?

Onko peniksen koolla todella merkitystä?
Vastaus riippuu henkilöstä. On niitä jotka eivät pidä peniksen kokoa erityisen tärkeänä ja toisia joille suuri penis on olennainen asia nautinnollisten seksisuhteiden ylläpitämiseen. Mielestämme ainakin tiettyjen mittojen omaaminen on tärkeää tyydyttävän seksin takaamiseksi. Hyvin varustettu penis vaikuttaa myös itsevarmuuteesi ja itsetuntoosi- ei ainoastaan seksuaalisella tasolla, vaan kaikilla elämän osa-alueilla.


Vaikuttaako ympärileikkaus ohjelman seuraamiseen?

Ei. Naturpenis on suunniteltu suurentamaan ja parantamaan peniksesi mittoja ja suorituskykyä riippumatta sen kunnosta ja erityispiirteistä, joten ympärileikkauksella ei ole mitään merkitystä ohjelman seuraamisessa, ohjelmamme on tehokas joka tapauksessa (paitsi tapauksissa joista olemme maininneet yllä).


Mitä tiliotteessani näkyy luottokortilla maksaessani?

Tiliotteessasi näkyy ainoastaan maksutavan nimi, ei viittauksia tuotteeseen tai sen käyttötarkoitukseen. Anonyymisyys ja yksityisyys on hyvin tärkeä osa palveluamme.


Onko internetissä ostaminen turvallista?

Onko internetissä ostaminen turvallistaEhdottomasti. Meillä on käytettävissämme markkinoiden uudenaikaisimmat ja turvallisimmat maksujärjestelmät. Olemme tietoisia epäilyksistä, joita internet-ostokset voivat herättää ja tämän vuoksi noudatamme Yhdysvaltojen ja Euroopan Unionin asettamia online-turvallisuussäädöksiä.


Ovatko henkilötietoni suojattuja ja luottamuksellisia?

Kyllä. Emme missään tapauksessa myy tai anna julki asiakkaidemme henkilötietoja. Tarvitsemme ainoastaan käyttöömme tarvittavan ja oikean tiedon maksusuoritusta varten, jotta suoritus tapahtuu molemmille osapuolille turvallisella tavalla.


Kuinka monta kertaa minua veloitetaan ohjelmasta?

Ohjelmasta veloitetaan ainoastaan yhden kerran (49,95 euroa), jonka jälkeen sinulla on rajaton pääsy ohjelman sisältöön ja sen päivityksiin niin pitkään kuin haluat.


Mitä teen, jos sisäänkirjautuminen jäsensivuille ei onnistu?

Siirry yhteydenotto-sivulle.

Mikäli törmäät ongelmiin jäsensivuille kirjautumisessa, maksun suorittamisessa tai mistä tahansa  muusta syystä, kirjoita meille Naturpenis-ohjemaan ja me pyrimme ratkaisemaan ongelmasi mahdollisimman nopeasti.

Siirry yhteydenotto-sivulle.


KOTI - MIKSI SE TOIMII? - SAAVUTETTAVAT TULOKSET - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - USEIN KYSYTTYÄ - ALOITA NYT - OTA YHTEYTTÄ - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Naturpenis.com

Tämän ohjelman copyright on Naturpenis.com in omistuksessa ja se on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Tämän ohjelman tai sen osien osittainen tai kokonaan kopiointi tai levitys on täysin kielletty. Harjoitusten tehokkuus perustuu Lääkäri B.Richardsin tutkimustuloksiin, lääkäreiden suosituksiin ja asiakkaiden kokemuksiin ja palautteeseen. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot.

500cosmetics