Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
Email:
Email:
         Email:

KASVATA PENIKSESI PITUUTTA JA PAKSUUTTA AINOALLA UROLOGIEN SUOSITTELEMALLA HARJOITUSOHJELMALLA

Monet miehet ovat jo voineet kokea miltä pidempi ja paksumpi penis ja parantuneet seksuaaliset suhteet tuntuvat. Tuota partnerillesi nautintoa ennenkuulumattomalla tavalla!

KOKEMUS 1:

“Hei. Minun nimeni on Dave ja kirjoitan kiittääkseni Naturpenis-ohjelman keksimisestä.
Surffatessani internetissä muutamia kuukausia sitten etsien tietoa luonnollisista peniksen suurentamiskeinoista, löysin sivuillenne ja ostin heti epäilemättä ohjelman. Se oli halpa ja vakuutuin kaikesta lukemastani.
Muutamassa kuukaudessa sain 2 cm pidemmän peniksen sekä voimakkaamman ja kestävämmän erektion…
Tyttöystäväni on todella tyytyväinen, ja nauttii nykyään seksistä kaksin verroin! Ohjelmanne on tuonut parannuksen elämääni. Tuhannet kiitokset vielä kerran.”.

Dave


KOKEMUS 2:

“Hei kaikki! Nimeni on Curtis ja viimeinkin olen löytänyt ratkaisun ongelmaani. Nämä harjoitukset ovat aivan uskomattomia! Pienikokoinen penikseni vaivasi minua vuosia. Olin todella kyllästynyt piilottelemaan penistäni miestenvessoissa ja pelkäämään muiden katseita. Seksin harrastaminen oli todellista piinaa. Mutta sitten eräänä päivänä eräs ystäväni suositteli minulle Naturpenis-ohjelmaa, joka oli hänen kohdallaan toiminut todella hyvin. Vaikka minulla olikin aluksi omat epäilykseni ohjelman toimivuudesta, päätin kokeilla sitä, eihän minulla ollut mitään menetettävääkään. Ohjelma on tehnyt minusta kokonaan toisen ihmisen. Penikseni on suurempi ja minusta tuntuu vähän kuin pornotähdeltä. Peilikuvaani katsoessani minusta tuntuu, että minulla on mahdollisuuksia vaikka mihin. Erektioni ovat uskomattomia, todella voimakkaita ja kestäviä. Siemensyöksyni ovat todella pitkiä ja siemennestettä tulee paljon, juuri niin kuin olin aina halunnutkin. Kiitos tästä harjoitusohjelmasta, Naturpenis todella toimii! Suosittelen sitä kaikille.”.

Curtis    


KOKEMUS 3:

“Naturpenis-harjoitusohjelman käytön aloitettuani penikseni on kasvanut 1,5 cm ja siitä on tullut paksumpi. Kuulin ohjelmasta ystävältäni, joka jo oli kokeillut sitä. En voisi olla tyytyväisempi, sillä vain muutaman minuutin päivittäisellä harjoittelulla suihkun yhteydessä olen saavuttanut uskomattomia tuloksia. Suosittelen ohjelmaa kaikille tätä lukeville.“

Peter


KOKEMUS 4:

"Hei, nimeni on Mike ja olen seurannut ohjelmaa kaksi kuukautta. Tässä ajassa penikseni on muuttunut paljon, se ei pelkästään ole pidempi ja paksumpi, vaan se näyttää myös paremmalta. Kiitos, että olette muuttaneet elämäni!"

Mike


KOKEMUS 5:

“En yleensä kirjoittele tälläisille sivuille, mutta haluan kiittää harjoitustenne avulla saavuttamistani parnnuksista. On aivan uskomatonta miten helposti tulokset syntyivät. Hyödyllisten ja ammattitaitoisten videoiden ja selitysten avulla on mahdotonta tehdä harjoitukset väärin. Mielestäni teidän tulisi mainostaa ohjelmaanne TV:ssä, jotta tieto siitä leviäisi helpommin. Paljon kiitoksia, ja jatkakaa samaa rataa. Olette saaneet minusta todella uskollisen asiakkaan."

Edgar B.


KOKEMUS 6:

“Aloin huomata ensimmäiset muutokset peniksen koossa kuuden viikon jälkeen. En osaa sanoin kuvailla tunteitani. Vau! Tyttöystäväni on huomannut kaikki muutokset, ehkä enemmän kuin minä itse! Oli jo aikakin keksiä jokin tehokas hoito-ohjelma, joka ei ole kivulias. Muutama harjoitus päivässä, ja siinä se on. Helppoa. Tämä ohjelma on todella upea keksintö.“

Rolando Mencías


KOKEMUS 7:

"Paljon kiitoksia. Kirjoitan kertoakseni, että olen seurannut ohjelmaa vain parin kuukauden ajan ja olen voinut todeta, ettei se ole mikään vitsi. Se toimii todella… Ja millä tavalla! Olen saavuttanut parannuksia usealla eri osa-alueella, pituudessa, paksuudessa ja orgasmien laadussa. Mahtavaa.”

Miguel


KOKEMUS 8:

“Minun nimeni on Trey ja aloitin Naturpenis- harjoitusohjelman seuraamisen muutamia kuukausia sitten, ja voin sanoa, että olen hyvin yllättynyt tuloksista. Eräs ystäväni suositteli minulle näitä harjoituksia ja olen ihmeissäni tuloksista, joita tähän asti olen saavuttanut. Minulla ei todellakaan ollut ongelmia peniksen koon suhteen, sillä se oli jo 16 cm pituinen erektiossa. Ei siis huonosti… ongelmana oli, että totuuden hetkellä se ei kovettunut ja tyttöystäväni valitti, mikä oli aivan luonnollista. Ohjelma ei ainoastaan poistanut tätä ongelmaa, vaan sain myös entistä suuremman peniksen, sen pituus on nyt 19 cm erektiossa. Seuraan yhä ohjelmaa, ja toivon saavani lisää parannuksia, harjoitukset ovat niin helppoja, etten voi jättää niitä tekemättä. Tuloksia huomatessani saan vain entistä enemmän motivaatiota. Penikseni on pidentynyt myös lepotilassa, ennen se oli 9 cm ja nyt 12 cm. Olen todella tyytyväinen, että päätin aloittaa ohjelman seuraamisen, sillä siitä lähtien olen todella paljon parempi sängyssä ja tyttöystäväni on hullaantunut. Paljon kiitoksia. “

Trey.


KOKEMUS 9:

“Hei, olen Spencer ja halusin vain kertoa olevani todella tyytyväinen Naturpenis-ohjelmaan. Olen käyttänyt ohjelmaa vasta kolmen kuukauden ajan, mutta penikseni on kasvanut huomattavasti sekä pituutta että paksuutta. On itsestään selvää, että tämä on parantanut huomattavalla tavalla seksielämääni. Tyttöystäväni on aivan tyytyväinen kuin minäkin, ehkä jopa tyytyväisempi. Haluan kiittää teitä tämän tehokkaan ja turvallisen Naturpenis-ohjelman kehittämisestä. Ohjelman ansiosta elämänlaatuni on parantunut melkoisesti. Ohjelman harjoituksista huomaa, että ne on huolellisesti suunniteltu parantamaan seksielämää. Harjoitukset ovat parantaneet erektioitani ja siemensyöksyjäni, samoin kuin orgasmejanikin. Olen jopa tyytyväisempi fyysiseen ulkomuotooni. Kaiken edellämainitun pohjalta suosittelen tätä tuotetta kaikille seksielämäänsä parannusta haluaville. Tuote on loistava!”

Spencer     


KOKEMUS 10:

“En ole koskaan halunnut popsia pillereitä, en edes pelkän flunssan takia. Tämän vuoksi päätin kokeilla Naturpenis-harjoitusohjelmaa (ja toki myös sen kohtuullisen hinnan vuoksi). Peniksen suurentumisen lisäksi seksihaluni ovat lisääntyneet. Kun menen ulos olen uskaliaampi, en jänistä ja saan mukaani kenet haluan. Paljon kiitoksia, peniksestäni on tullut mahtava!“

Billy


KOKEMUS 11:

“Nimeni on Robert ja olen ikuisesti kiitollinen Naturpenis-ohjelmastanne. Penikseni on suurentunut, se on kovempi erektioissa, ja siemensyöksyni ovat runsaampia. Olen kuin uudestisyntynyt!“

Robert


KOKEMUS 12:

“Hei kaikille! Olen ollut Naturpenis-ohjelman jäsenenä noin kuukauden verran ja olen niin innoissani, että on pakko kertoa kokemuksestani. Tänä aikana olen saavuttanut uskomattomia muutoksia, penikseni on suurentunut niin erektiossa kuin lepotilassakin. Minun tapauksessa huolenaiheenani oli penikseni koko lepotilassa, koska olen alusvaatemalli, ja vaikka valokuvia voidaan korjailla ja parannella jälkeenpäin, en silti ollut tyytyväinen. Minua nolotti olla studiossa kuvausten aikana (varsinkin kun valokuvaajat useimmiten ovat naisia). Ajattelen jatkaa harjoitusten seuraamista ja saavuttaa lisää tuloksia. Olen varma, että onnistun siinä. Ohjelmanne on tosi onnistunut, jatkakaa samaan malliin.“

Paul T.


KOKEMUS 13:

“Hei, olen Lee ja lähetän terveisiä kaikille tätä lukeville. Haluan kertoa tapauksestani. Aikaisemmin seksielämäni oli todella epätyydyttävää, sillä kestävän erektion saaminen ja ylläpitäminen koko aktin ajan oli minulle vaivalloista. Sitten alkoivat ongelmat vähäisen siemennesteen kanssa ja seksistä saamani nautintoni väheni entisestään. Ongelmat heijastuivat tietenkin muihinkin elämänalueisiin. Aloin olla todella huolestunut. Töissä ja ystävieni seurassa olin jatkuvasti hermostunut... Olen aina pitänyt peniksen toimintaa tärkeänä. Jos ongelmia ilmaantuu, niin... huono juttu. Tilanne teki minut todella onnettomaksi. Sitten löysin Naturpenis-ohjelman sivuille erään ystäväni neuvosta. Huomioni kiinnittyi siihen, että ohjelma perustui harjoituksiin, eikä pillereitä tai muita apuneuvoja tarvittu. Ohjelman edullisuus sai minut kokeilemaan sitä ja minun on tunnustutettava, että parempaa päätöstä en olisi voinut tehdä. Ohjelman käytön aloittamisen jälkeen seksielämäni on parantunut ratkaisevalla tavalla. Kokemani erektiot ja siemensyöksyt ovat ylittäneet kaikki odotukseni ja nautin seksistä tavalla, josta aikaisemmin voin vain haaveilla. Naturpenis on kokonaisvaltainen harjoitusohjelma, joka pitää minkä lupaa ja enemmänkin. Olen ikuisesti kiitollinen tästä mahtavasta tuotteesta.”

Lee     


KOKEMUS 14:

“Penikseni on suurentunut 3 cm muutamassa kuukaudessa ja vain 15 min päivittäisellä harjoittelulla. Sivustonne on tosi mahtava ja kaikki sen sisältämä tieto todella hyödyllistä.”


KOKEMUS 15:

“Halusin vain kiittää ohjelmanne tuomista mahdollisuuksista, se on ollut minulle todella hyödyllinen. Minulta on aina puuttunut itseluottamusta seksuaalisuhteiden aloittamisessa, sillä penikseni koko on jättänyt paljon toivomisen varaa. Harjoitusten seuraamisen myötä kaikki on muuttunut. Olen saanut enemmän itsevarmuutta aloitteen tekoon. Lisäksi ohjelman harjoitukset ovat todella käteviä suorittaa, mikä helpottaa huomattavasti niiden aloittamista, sillä olen aina ollut laiska harjoittelemaan. Kiitoksia todella paljon.”

Josh Fitzpatrick


KOKEMUS 16:

“ Minulla oli ennenaikainen siemensyöksy, joka tuli vain muutaman minuutin yhdynnän jälkeen. Naturpenis-harjoitusten myötä ongelma on korjaantunut. Voin hallita siemensyöksyäni ja saada sen käytännössä milloin haluan! Uskomatonta! Elämäni on saanut täysin uuden suunnan!”

Leo Jonhston


KOKEMUS 17:

"Hei, miten menee? Minun nimeni on Emilio Escribano ja kirjoitan kommentoidakseni uskomatonta ohjelmaanne. En ole aivan amatööri näissä asioissa, sillä surffaan paljon netissä ja käyn usein erilaisilla peniksen suurentamiseen tarkoitetuilla sivuilla. Olen ollut kolmen eri ohjelman jäsen ennen Naturpenis -ohjelman aloittamista ja tämän vuoksi voin vakuuttaa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että teidän ohjelmanne on ehdottomasti paras (minun henkilökohtainen mielipiteeni), sillä on paras ja kattavin palvelu. Asiakaspalvelunne on aina ratkonut pulmani ja huoleni ja tiedätte kuinka käsitellä näinkin monimutkaista ja arkaa aihetta. Muut sivustot eivät osoittaneet minkään näköistä mielenkiintoa asiakkaitaan kohtaan tai välittäneet kysymyksistä, joita harjoitusten suoritusvaiheessa saattoi herätä (kaikilla svuilla ei ole niin selviä videoita tai selityksiä kuin teidän ohjelmassanne). Mielestäni näiden asioiden huomiotta jättäminen on suuri virhe, sillä asiakkaat ovat aina kaikkein tärkein asia, oli ohjelma mikä tahansa. Jos asiakkaat eivät ole tyytyväisiä ohjelmaan, ei sitä myöskään suositella eteenpäin ja silloin sen jatkuvuus on tuhoon tuomittu. Olen ikuisesti kiitollinen asiakaspalvelullenne (sekä 3 cm pidemmästä peniksestä)!”

Emilio Escribano


KOKEMUS 18:

”Olen Miles ja siitä lähtien, kun olen käyttänyt Naturpenis-ohjelmaa, elämäni on parantunut radikaalilla tavalla. Syynä tähän on pituutta ja paksuutta kasvanut penikseni. Olin aina ollut tyytymätön penikseni kokoon. Totta puhuen penikseni ei ollut mitenkään erityisen pieni tai ohut, eikä minulla ollut mainittavia ongelmia seksistä nauttimisen kanssa, mutta halusin silti saada suuremman peniksen. Kyse oli puhtaasti esteettisistä arvoista. Kouluajoista saakka olin halunnut suurempaa penistä, mutta ajatus operaatiosta suoraan sanottuna pelotti minua. Ajatuskin kirurginveitsestä karmi selkäpiitäni ja vaihtoehtoisia mahdollisuuksia kartoittaessani löysin Naturpenis-ohjelman. Yksityiskohtaiset kotisivut ja asiakkaiden kirjoittamat palautteet – kuten tämä, jota minä nyt kirjoitan – saivat minut kokeilemaan ohjelmaa. Nyt minäkin olen yksi niistä onnekkaista, joiden kohdalla ohjelma on toiminut uskomattoman hyvin. Naturpenis-ohjelman ansiosta penikseni on enemmän sellainen, mistä olin aina unelmoinut.

Miles    


KOKEMUS 19:

“Penikseni on suurempi ja paksumpi. Se on myös suoristunut melkoisesti. Kiitos kaikesta, ohjelmanne on tdella uskomaton!”

Reynaldo


KOKEMUS 20:

“Lopultakin erektioni ovat täysin kovia ja ne kestävät kauemmin kuin 10 min!! En voi todellakaan sanoin kuvata tyytyväisyyttäni. Päivittäiset harjoitusrutiinit eivät vie 20 min pidempään ja ne ovat todella yksinkertaisia suorittaa. Olen seurannut ohjelmaa vasta kolme viikkoa ja penikseni on jo pidentynyt 1 cm. Kolmessa viikossa!! Ohjelmanne ansiosta olen aivan varma siitä, että saan vihdoin kunnollisen peniksen. Olen alkanut nähdä seksuaaliset suhteet aivan eri valossa, ja olen siitä todella kiitollinen.“

Charles P.


KOKEMUS 21:

“Nimeni on James. Mielestäni olette kehittäneet todella tehokkaan ohjelman peniksen luonnolliseen suurentamiseen. Olen lopettanut ohjelman seuraamisen jo yli kuukausi sitten, kun olin saavuttanut haluamani 4 cm pidennyksen. Olen tyytyväinen saavuttamiini tuloksiin, se oli hyvin helppoa ja sitäpaitsi hyvin halpaa. Oli myös hyvä idea, että päivititte säännöllisesti sivustoanne ja että lähetitte minulle tiedottavia uutiskirjeitä, näin olin jatkuvasti ajantasalla tämän alan uutisista. Olette tehneet uskomatonta työtä, toivon, että saatte paljon menestystä ja että mahdollisimman monet ihmiset minun tapaani hyötyvät ohjelmastanne.”

James


KOKEMUS 22:

“Olen aina halunnut suuremman peniksen, siitä asti kun täytin 16 v. ja huomasin koulun koripallojoukkueen pukuhuoneessa, että lähes kaikilla pelitovereillani oli isompi penis. Olin huolissani, että en tästä syystä myöskään voisi tyydyttää ketään seksuaalisissa suhteissa. Arvatkaa häpeilinkö? Kaikesta huolimatta kieltäydyin hyväksymästä pientä 10 cm penistäni (nolostun yhä tästä kertoessani) ja aloitin säästämään rahaa leikkausta varten. Löysin silloin sattumalta veljeni kautta tämän web-sivun. Ohjelman hinta oli kohtuullinen ja koko sivustonne sisältö vaikutti hyvin vakuuttavalta, joten päätin ostaa sen, eihän minulla ollut mitään menetettävääkään. Leikkaukseen säästäminen veisi hyvin pitkän ajan ja voisin sillä aikaa kokeilla muitakin keinoja. Reilun kuukuden jälkeen ohjelman aloittamisesta suoritin ensimmäisen mittauksen ja huomasin, että penikseni on kasvanut. Sentin! Olin äimistynyt, koska en todellakaan ollut uskonut harjoitusten tehoon, mutta kokemukseni jälkeen suosittelen tätä ohjelmaa kaikille, jotka kärsivät samoista ongelmista kuin minä. Nyt penikseni on 15 cm pitkä ja seuraan yhä ohjelmaa. Todella paljon kiitoksia.“


KOKEMUS 23:

“Olen todella tyytyväinen Naturpenis-ohjelmaan. Se on yksinkertaisesti mahtava. En ole koskaan uskonut voiteiden tai pillereiden voimaan ja leikkaukseen minulla ei ole ollut varaa (eikä oikein halujakaan). Löysin sivunne sattumalta ja huomasin että harjoitukset olivat lääkäreiden ja urologien suosittelemia. Tämä rohkaisi minut kokeilemaan ohjelmaa ja voin todeta, ettei se ole huijausta, se toimii todella… Siitä vaan pojat, ette tule katumaan!“

Chris Madder


KOTI - MIKSI SE TOIMII? - SAAVUTETTAVAT TULOKSET - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - USEIN KYSYTTYÄ - ALOITA NYT - OTA YHTEYTTÄ - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Naturpenis.com

Tämän ohjelman copyright on Naturpenis.com in omistuksessa ja se on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Tämän ohjelman tai sen osien osittainen tai kokonaan kopiointi tai levitys on täysin kielletty. Harjoitusten tehokkuus perustuu Lääkäri B.Richardsin tutkimustuloksiin, lääkäreiden suosituksiin ja asiakkaiden kokemuksiin ja palautteeseen. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot.

500cosmetics