Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
Email:
Email:
         Email:

NÄIN SE TOIMII

Ainutlaatuisen, 100% luonnonmukaisen ja lääkäreiden suositteleman Naturpenis-harjoitusohjelman avulla et ainoastaan onnistu kasvattamaan peniksesi pituutta ja paksuutta, vaan parannat myös suorituskykyäsi kuten erektion laatua, potenssia sekä ulkonäköä. Tulokset ovat lisäksi nopeita (huomaat ne jo muutamassa viikossa), pysyviä ja ilman mitään terveydellisiä sivuvaikutuksia.

MIKSI OHJELMAMME ON NIIN TEHOKAS?

Ohjelmamme tehokkuus perustuu suurelta osin perinteisten ja innovatiivisten tekniikoiden yhdistelmään. Osa näistä metodeista tähtää paksuuden ja osa pituuden lisäämiseen (niin kutsutut jelquing –tekniikat).

Naturpenis-ohjelma perustuu erityyppisiin harjoituksiin, jotka on jaoteltu neljään eri tasoon- ALOITTELIJAT, INTERMEDIO, EDISTYNYT JA EXTRA-EDISTYNYT- jotka eroavat toisistaan harjoitusten keston ja tehokkuuden mukaan. Tasot puolestaan jakautuvat eri osioihin (lämmittely, pituus, paksuus jne.) joiden tarkoituksena on optimoida tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa. Jokaisen osion tekniikat on suunniteltu erikseen juuri niihin sopiviksi, mikä takaa nopeat ja tehokkaat tulokset.

# # # #

Klikkaa kuvia nähdäksesi esimerkkivideot

Ohjelmamme sisältää useita kuvia ja ammattitaitoisia videoita, joissa on yksityiskohtaisesti ja yksinkertaisten ohjeiden avulla selitetty kaikki ohjelman sisältämät harjoitukset. Jokaista tekniikkaa seuraa video ja selitys joka helpottaa harjoituksen oikeaoppista suorittamista. Naturpenis- ohjelman aikana vältyt improvisoimista mitään itse, sillä henkilökuntamme ohjaa sinua joka vaiheessa, jotta olisit selvillä harjoitusten suoritusjärjestyksestä, intensiteetistä  ja mittausajankohdasta.

Penis muodostuu kolmesta pääalueesta

Penis muodostuu kolmesta pääalueesta: kahdesta suuresta siittimen paisuvaisesta (Corpora Cavernosa), jotka sijaitsevat dorsaalipuolen yläosassa sekä pienemmästä virtsaputken paisuvaisesta (Corpus Spongisum), joka sijaitsee alempana. Erektion aikana nämä osat laajenevat ja täyttyvät verellä. Virtsaputken paisuvainen työntää ulos siemennesteen ja virtsan, kun taas siittimen paisuvaiset voivat varastoida 90% penikseen erektion alussa virtaamasta verestä.

Nykyään on tiedossa, että peniksen pituus ja paksuus määräytyvät sen mukaan kuinka suuri määrä verta elimeen virtaa ja kuinka suuren verimäärän se voi varastoida. Tämän vuoksi ainoa luotettava menetelmä elimen suurentamiseksi on kehittää ja kasvattaa siittimen paisuvaisten kokoa. Tämä on mahdollista tekniikoittemme avulla, jotka on erityisesti kehitelty pidentämään ja laajentamaan penistä. Harjoitukset lisäävät verenkiertoa, mikä myös parantaa valtimoiden toimintaa erektiossa sekä vahvistaa suonten verenkiertoa verenpainetta lisäämättä.

Lyhyesti tiivistettynä, penis muodostuu hienosta ja sienimäisestä kudoksesta, joka pystyy imemään itseensä suuren määrän verta (ja tähän harjoituksemme tähtäävätkin:yksinkertaisesti lisäämään huomattavasti kyseisen kudoksen imemää veren määrää) aiheuttaen peniksen turpoamisen ja erektion syntymisen. Harjoituksemme stimuloivat näitä soluja synnyttäen uusia kerroksia vanhojen päälle. Näin siittimen paisuvaisten ontelot uusiutuvat täyttyen joka kerta enemmän ja varastoiden enemmän verta. Muutamien viikkojen kuluessa paisuvaiskudos on laajentunut ja tuloksena on pidempi ja paksumpi penis.

Nämä mainitsemamme tekniikat eivät ainoastan ole hyväksi peniksen kasvulle, vaan ne auttavat myös lisäämään verenkiertoa kohottamatta valtimoiden painetta (kuten jo aikaisemmin totesimme) ja harjoittamaan ja kehittämään PC-lihasta (joka sijaitsee kivesten ja peräaukon välissä) jonka hyvä kunto on aina eduksi peniksen hyvinvoinnille. Naturpenis -ohjelman harjoitukset ovatkin juuri erityisesti suunniteltu harjoittamaan mainittuja kohtia ja auttaman peniksesi suorituskyvyn parantamisessa.

Se mitä ainutlaatuiset harjoituksemme tekevät on paisuvaiskudoksen onteloiden seinämien avartaminen lisäten niihin virtaavan veren määrää ja moninkertaistaen solujen määrän. Elimen tehtävänä on sitten onkaloiden uusiminen tehden niistä suuremmat ja entistä kiinteämmät, jolloin ne pystyvät varastoimaan enemmän verta. Tämä laajentaa kudosta, ja jo muutamassa viikossa peniksen pituudessa ja paksuudessa tapahtuu huomattavia muutoksia.

Me Naturpenis-ohjelmasssa opetamme sinulle kaikki suoritettavat vaiheet, eli sen miten siittimen paisuvaisia, kudosten valtimoita ja virtsaputken paisuvaista tulee harjoittaa. Voimme väittää ilman väärinkäsityksen riskiä, että lähes kaikkien miesten penis tarvitsee lisäharjoitusta. Naturpenis-ohjelman harjoitusten avulla peniksesi saa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Se pitenee ja paksuuntuu, pysyy varastoimaan enemmän verta ja maksimoimaan veren virtauksen. Peniksen tuntoherkkyys lisääntyy, mikä parantaa seksuaalista nautintoa ja tekee erektioista intensiivisempiä. Kaikista näistä uskomattomista hyödyistä huolimatta parasta harjoituksissamme on se, että saavutettavat tulokset ovat pysyviä. Eli ohjelman lopetettuasi et menetä saavutettuja parannuksia. Tämä johtuu siitä, että kerran suurentuessaan peniksen solut eivät enää supistu. Kun suoritat harjoituksia ovat solut siis jatkuvassa laajenemisvaiheessa.

Kaikki ohjelman sisältämät tekniikat ovat yksinkertaisia ja käteviä suorittaa. Ne eivät myöskään millään tapaa ole kivuliaita. Tutkimusryhmämme jatkaa lakkaamatta työtään uudistaen ja kehittäen harjoituksia palvelumme laajentamiseksi ja parantamiseksi. Harjoitukset perustuvat englantilaisen Tohtori Brian Richardsin vuonna 1970 tekemiin tutkimuksiin, joiden uskomattomat tulokset julkaistiin British Journal of Sexual Medicine- lehdessä. Tämä läpimurto sekä Jelq-harjoitusten kehittäminen oli sysäys näiden modernien ja hyvin suosittujen harjoitusohjelmien kehittelylle.

Muista ohjelmista poiketen vain Naturpenis on arvostetuimpien urologien ja alan asiantuntijoiden suosittelema ja tukema. Sillä se toimii nopeasti, tehokkaasti ja ilman mitään sivuvaikutuksia. Jos harjoitukset suoritetaan oikeaoppisesti, ovat nämä metodit turvallisia ja tehokkaita.

Ainutlaatuinen Naturpenis-harjoitusohjelma on 100% luonnollinen ja turvallinen. Ohjelman sisältämät tekniikat ovat tavallisia harjoituksia, jotka eivät vahingoita penistä ja ovat täysin terveydelle turvallisia. Emme kuitenkaan suosittele peniksen ylenmääräistä harjoittamista. Harjoittele säännöllisesti päivittäin ja noudata vaihe vaiheelta saamiasi ohjeita. Muista myös noudattaa ohjelman harjoitustaulukossa määrättyjä  kestoja.

Ainutlaatuinen Naturpenis-harjoitusohjelma on 100% luonnollinen ja turvallinen. Ohjelman sisältämät tekniikat ovat tavallisia harjoituksia, jotka eivät vahingoita penistä ja ovat täysin terveydelle turvallisia.

Ohjelman harjoitukset perustuvat tohtori Brian Richardsin vuonna 1970 Iso-Britanniassa tekemiin tutkimuksiin, joiden uskomattomat tulokset julkaistiin British Journal of Sexual Medicine:ssä. Tutkimustulosten ja  Jelq-harjoituksen pohjalta alettiin kehittelemään tätä nykyaikaista ja suosittua harjoitusohjelmaa.

Toisin kuin muut ohjelmat, Naturpenis-ohjelmalla on täysi takuu ja kaikkein arvostetuimmat urologit ja ammattilääkärit suosittelevat sitä nopeana, tehokkaana ja terveydelle täysin vaarattomana menetelmänä. Oikein käytettynä harjoitukset ovat turvallisia ja tehokkaita.

 

KOTI - MIKSI SE TOIMII? - SAAVUTETTAVAT TULOKSET - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - USEIN KYSYTTYÄ - ALOITA NYT - OTA YHTEYTTÄ - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Naturpenis.com

Tämän ohjelman copyright on Naturpenis.com in omistuksessa ja se on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Tämän ohjelman tai sen osien osittainen tai kokonaan kopiointi tai levitys on täysin kielletty. Harjoitusten tehokkuus perustuu Lääkäri B.Richardsin tutkimustuloksiin, lääkäreiden suosituksiin ja asiakkaiden kokemuksiin ja palautteeseen. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot.

500cosmetics