Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
Email:
Email:
         Email:

RAHAT TAKAISIN- TAKUU

RAHAT TAKAISIN- TAKUUTÄRKEÄÄ: Rahapalautuksen saamiseksi asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluhenkilökuntaamme, joka varmistaa takuuehtojen täyttymisen. Ainoastaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluhenkilökuntaamme voi asiakas saada ohjelman hintaa vastaavan summan takaisin.

Tyytyväisyys takuu (rahat takaisin) on voimassa vain ja ainoastaan, jos asiakas on käyttänyt tuotetta vähintää 90 päivän ajan ja ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme näitä kolmea kuukautta seuraavien 7 päivän aikana.

LÄÄKETIETEELLINEN TAKUU

Naturpenis- ohjelman käyttö ei sisällä mitään terveysriskejä eikä sivuvaikutuksia lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. Olemme ainoa arvostettujen urologien ja alan ammattilaisten tukema ja suosittelema ohjelma. Myös he ovat voineet todeta harjoitustemme tehokkuuden ja nopeuden. Muista ohjelmista poiketen on meillä käytettävissämme aitojen urologien allekirjoittamia todellisia palautteita, mikä jo sinänsä on lyömätön takuu tuotteellemme.


MITEN PÄÄSEN KÄYTTÄMÄÄN OHJELMAA?

Pääset käyttämään ohjelmaa suoraan ja mukavasti omalta kotitietokoneeltasi, yksityisyytesi mitenkään vaarantumatta. Yhden kertamaksun suorittamalla saat käyttöoikeuden koko ohjelmaan milloin haluat ja niin pitkään kuin haluat. Maksun suoritettuasi saat sähköpostin kautta käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan sisään ohjelman jäsensivuille. Sinulla on pääsy ohjelman sisältöön miltä tahansa tietokoneelta.


MAKSAMISEN TURVALLISUUS JA YKSITYISYYS

MAKSAMISEN TURVALLISUUS JA YKSITYISYYSOstokset ovat täysin turvallisia ja henkilötietosi luottamuksellisia. Takaamme ettemme koskaan levitä tietojasi tai käytä niitä ilman lupaasi. Meillä on käytössämme turvallisimmat maksujärjestelmät henkilötietojesi ja muun tiedon säilyttämiseen täysin yksityisinä ja luottamuksellisina. Tietokantamme on täsyin suojattu eikä kukaan pääse käsiksi tietoihisi. Luottokorttisi on täysin turvassa suojausohjelmiemme ansiosta. Emme koskaan julkaise sähköpostiosoitettasi tai yhteystietojasi voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti (noudatamme henkilötietolakia vuodelta 1988).

MAKSUTAVAT

Maksu suoritetaan Click&Buy maksujärjestelmän kautta (tiliotteessasi näkyy ainoastaan maksutavan nimi, ilman mitään viitteitä tuotteeseen tai sen käyttötarkoitukseen).

INTERNET OSTOSTEN TURVALLISUUS

INTERNET OSTOSTEN TURVALLISUUS

Internet ostosten tekeminen on täysin turvallista. Suoritatpa maksusi luottokortilla tai jollakin muulla maksutavalla, suoritetut ostokset ovat täysin turvallisia, sillä henkilötietosi ovat luottamuksellisia ja ne säilyvät suojattuina turvallisten maksuohjelmiemme ansiosta.


KOTI - MIKSI SE TOIMII? - SAAVUTETTAVAT TULOKSET - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - USEIN KYSYTTYÄ - ALOITA NYT - OTA YHTEYTTÄ - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Naturpenis.com

Tämän ohjelman copyright on Naturpenis.com in omistuksessa ja se on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Tämän ohjelman tai sen osien osittainen tai kokonaan kopiointi tai levitys on täysin kielletty. Harjoitusten tehokkuus perustuu Lääkäri B.Richardsin tutkimustuloksiin, lääkäreiden suosituksiin ja asiakkaiden kokemuksiin ja palautteeseen. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot.

500cosmetics