Asiakaspalvelu avoinna: Ma-To: 10:30 – 18:30 ja Pe: 9:30 – 16:00 00358 942451424 fi.500cosmetics
 
Email:
Email:
         Email:

KÄYTTÖEHDOT

Naturpenis-harjoitusohjelmalla on ainoastaan informoiva tarkoitus. Sitä ei missään tapauksessa ole luotu korvaamaan lääkärin neuvoja. Tämän harjoitusohjelman sisältämä tieto on viitteellinen, ja sitä ei suoraan voi soveltaa yksittäisiin henkilöihin tai tilanteisiin. Kyseistä informaatiota ei ole tarkoitettu määrittämään, ehkäisemään tai hoitamaan mitään sairauksia tai kipuja. Mikäli kärsitte jostakin vaivasta tai sairaudesta neuvotelkaa lääkärinne kanssa ennen ohjelman aloittamista. Suosittelemme näiden web-sivustojen tietojen ja ohjeiden huolellista lukemista. Tämän ohjelman virheellinen käyttö saattaa aiheuttaa loukkaantumisen tai johtaa kipuihin.  Mikäli tämän ohjelman harjoitusten suorittamisen aikana saadaan jokin vaiva tai epäsuotuisa vaikutus, on ohjelman seuraaminen keskeytettävä välittömästi ja hakeuduttava lääkäriin. Ohjelman seuraamisen aikana saattaa, vaikkakin erittäin harvoissa tapauksissa, ilmetä lievää peniksen punoitusta. Sen aikana, kuten missä tahansa fyysisessä harjoituksessa, on aina olemassa fyysisen loukkaantumsen mahdollisuus. Kaikki tämän ohjelman jäsenet ovat laillisesti vastuussa toiminnastaan. Hyväksyessäsi nämä käyttöehdot oletamme, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt normit ja riskit, joita tämän ohjelman käyttö merkitsee.  Naturpenis ja sen työntekijät sanoutuvat irti kaikesta laillisesta vastuusta. Tämän web-sivuston informaatio on ainoastaan täysi-ikäisille henkilöille (18-vuotta täyttäneille). Mikäli olet alaikäinen, ei sinulla ole käyttöoikeutta ohjelmaan.

 

Copyright

Tämän ohjelman copyright on Naturpenis.comin omaisuutta ja se on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Tämän ohjelman tai sen osien kopiointi ja levitys kokonaan tai osittain on ehdottomasti kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään.

KOTI - MIKSI SE TOIMII? - SAAVUTETTAVAT TULOKSET - LÄÄKETIETEELLINEN YHTEISÖ
KÄYTTÄJIEN KERTOMUKSIA - USEIN KYSYTTYÄ - ALOITA NYT - OTA YHTEYTTÄ - TURVALLISUUS - JÄSENSIVUT

Naturpenis.com

Tämän ohjelman copyright on Naturpenis.com in omistuksessa ja se on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Tämän ohjelman tai sen osien osittainen tai kokonaan kopiointi tai levitys on täysin kielletty. Harjoitusten tehokkuus perustuu Lääkäri B.Richardsin tutkimustuloksiin, lääkäreiden suosituksiin ja asiakkaiden kokemuksiin ja palautteeseen. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot.

500cosmetics